• Start jouw love story!
Flirten is goed

Flirten is goed

Magazine

Flirten is een bepaalde manier van communiceren op een sensuele manier. Toch is verleiden op seksueel gebied niet altijd het doel van flirten. Wanneer je met iemand flirt dan speel je met je sensualiteit om andere mensen te beïnvloeden. Dit kan in een gesprek, door oogcontact, door aanraking, per e-mail, per telefoon en per sms. Bijna in elke situatie kun je flirten en bijna iedereen doet het wel eens. En gelukkig blijkt dat flirten ook nog eens heel goed is.

Flirten is niet zo makkelijk als het soms lijkt, zeker wanneer je het op elegante manier wilt doen. Om succesvol te flirten zul je dus gebruik moeten maken van je intelligentie en je vindingrijkheid. Je leert in een soort schaakspel creatieve manieren bedenken om te flirten en dat is goed voor je.

Daarnaast is flirten ook gewoon hartstikke leuk. Het is een spannende uitdaging die ervoor zorgt dat je jezelf sexy voelt. Wanneer je ook flirt: het geeft altijd een extra dimensie. Hierbij hoeft het flirten niet op iets uit te lopen, iemand in het voorbijgaan sensueel aankijken en verder niets kan al zorgen voor een goed gevoel.

Flirten zorgt ervoor dat je jezelf zekerder voelt. Je staat namelijk in het middelpunt van de belangstelling – van hopelijk een aantrekkelijk persoon – en dit voelt erg goed. Wanneer je flirt straal je vrouwelijkheid en zelfverzekerdheid uit. Als het goed is, blijft dit dan ook zeker niet onopgemerkt. Flirten maakt je namelijk mooier, en dat zie jij, maar dat ziet iemand anders ook.

Door te flirten leer je jezelf beter kennen. Je wordt tijdens een flirt namelijk geconfronteerd met je eigen persoonlijkheid. Sommige kanten van je persoonlijkheid ken je misschien nog niet. Of je laat deze kanten slechts zelden naar boven komen. Het kan erg verfrissend werken om een spannende flirt te hebben met iemand die je normaal gesproken niet ziet staan.

Wanneer je aan het flirten bent, ontstaat er een sexy en verleidelijk gevoel. Dit gevoel blijft hangen na het flirten. En dit sexy en verleidelijke gevoel heeft ook zo zijn uitwerkingen op je uitstraling. Mocht je een relatie hebben dan kan dit een positieve invloed hebben op je relatie.

Je hebt dus reden genoeg om af en toe lekker te flirten, maar zorg er wel voor dat je hier niet in doorslaat. Het moet wel bij een onschuldige flirt blijven. Schep daarom geen verwachtingen die je vervolgens niet waarmaakt.