• Start jouw love story!
Tips over de ware liefde (relatie)

Tips over de ware liefde (relatie)

Magazine

-         Werk aan je relatie. Wanneer je gaat trouwen of samenwonen, betekent dit niet automatisch dat je elkaar echt kent en alles van elkaar weet. Je zult de juiste weg moeten vinden en altijd moeten blijven werken aan je relatie. Het is een proces van jaren.
-         Ga gerust slapen met ruzie. Meestal wordt gezegd dat je nooit kwaad mag gaan slapen, maar niets is minder waar. Als je er echt niet uitkomt, is het juist beter om te gaan slapen. Je wordt weer rustig en de volgende dag zien jullie de dingen veelal vanuit een ander perspectief. Je kunt dan weer in alle rust de problemen bespreken.
-         Vergeet die roze wolk. Bedenk je dat wanneer je verliefd bent, gaat trouwen of gaat samenwonen dat je niet altijd op die roze wolk kunt blijven zitten. Een relatie is een combinatie van opwinding en verveling, vindt de juiste balans en laat het sprookje van de prins op het witte paard los.
-         Geen zin in seks? Geen paniek. Wanneer één van beide partners soms geen zin in seks heeft, betekent dit niet automatisch dat de ware liefde aan het afnemen is. Soms is het te druk geweest, voel je je niet lekker en heb je echt even geen zin. Het hoeft niets te betekenen, zolang je maar met elkaar blijft praten en knuffelen om toch iets van verbondenheid met elkaar te hebben.
-         Ruzie hoort erbij. Ook in de beste relaties komt een ruzie weleens voor. Het is helemaal niet verkeerd om eens een fikse ruzie met elkaar te hebben. Het maakt jullie veelal sterker en je hebt bovendien weer een reden om het goed te maken.
-         Vergeet de perfecte partner. Je kunt je partner niet veranderen in de perfecte man of vrouw. Het kost je alleen maar energie, want het is bijna onmogelijk een volwassene nog te veranderen.
-         Leer vooral jezelf kennen. Voordat je wantrouwend naar je partner kijkt, als je je onzeker voelt over jullie relatie, dien je eerst naar jezelf te kijken. Waardoor ontstaan die frustraties of onzekerheden nou echt? Leer je zelf beter kennen, want dit komt je ware liefde enkel en alleen maar ten goede.