• Start jouw love story!

Dating tips

1. Vermeld in je profiel nooit je echte e-mailadres. Daarmee zou je de veiligheid van ons systeem kunnen aantasten. Ons systeem zorgt namelijk voor anonimiteit en stelt ons daarnaast in staat om te zien wie er reageert, welke een belangrijke veiligheidsmaatregel is.

2. Geef via Internet nooit je achternaam, telefoonnummer of adresgegevens door aan iemand, totdat je er zeker van bent dat dit veilig is. Humsafar.nl is een veilige en betrouwbare manier om andere mensen te ontmoeten. Geef dus niet zomaar je privé gegevens door.

3. Als iemand niet reageert op email, stuur dan geen berichten meer naar die persoon. Denk eraan dat niet iedereen de gelegenheid heeft om elke dag zijn of haar email te lezen. Pushen heeft geen zin, soms is de interesse maar van één kant of eenzijdig!

4. Als je serieus op zoek bent naar een date, is een foto erg belangrijk. Leden met een goedgekeurde foto hebben ongeveer 500% meer kans op reacties dan leden zonder of afgekeurde foto! Gebruik een duidelijke recente portretfoto.

5. Gebruik een herkenbare gebruikersnaam, zodat je onmiddellijk de aandacht trekt. Blijf positief in je tekst en ben vooral jezelf. Vergeet niet om je profiel te controleren op spelfouten, dit is voor velen zeer belangrijk!

6. Eerlijkheid duurt het langst. Als je echt op zoek bent naar vriendschap, of die ene bijzondere persoon wilt ontmoeten, heeft het geen enkele zin om onjuiste of misleidende informatie te verstrekken, dit komt toch direct aan het licht wanneer je elkaar ontmoet.Gebruik een herkenbare gebruikersnaam, zodat je onmiddellijk de aandacht trekt. Blijf positief in je tekst en ben vooral jezelf. Vergeet niet om je profiel te controleren op spelfouten, dit is voor velen zeer belangrijk!

7. Als je weinig reacties krijgt van andere leden, kan de reden hiervoor zijn dat je profiel hen niet aanspreekt. Vul je profiel daarom zo volledig mogelijk in en zorg dat je profiel up-to-date is.

Je eerste woorden zijn erg belangrijk: dit is jouw mogelijkheid om op te vallen in de lijst van zoekresultaten. Probeer hiervoor dan ook iets creatiefs en herkenbaars te verzinnen.

8. Denk bij het schrijven van je profiel aan het type persoon dat je graag zou willen ontmoeten.

Om te voorkomen dat je onnodige berichten krijgt van andere Humsafar.nl leden is het verstandig om je ideale partner in te vullen.

9. Een goede eerste stap is om interesse te tonen in leden die jij leuk vindt. Verwelkom ook nieuwe leden, hiermee kom je attent voor de dag.

10. Wees fatsoenlijk en reageer op alle email. Zelfs als je geen interesse hebt in verdere kennismaking, is het wel zo netjes als je iemand dat laat weten. Deze persoon weet dan dat hij of zij geen verdere energie hoeft te besteden aan jou.